ONZE FILTRATIESYSTEMEN ZORGEN VOOR SCHONE EN HELDERE BIOBRANDSTOF

BIO-BRANDSTOF

Als u een dieselverbruiker bent in de maritieme sector dan hebt u waarschijnlijk gehoord over het toenemende gehalte aan Biodiesel en Fatty Acid Methyl Esters (FAME).

Een mooie ontwikkeling, maar wel één met een aantal uitdagingen. Zo houden Biodieselmengsels meer vocht vast, wat vervolgens weer kan lijden tot microbiële groei, waardoor schimmels, gisten en bacteriën zich in de brandstof kunnen verspreiden.

Door gestandaardiseerde filtersystemen te combineren tot Filtratie totaaloplossingen kunnen wij u op maat gemaakt oplossingen bieden die garant staan voor schone en heldere Biobrandstof.

Zo filtert het Micfil Bagfilter alle onzuiverheden tot 10 micron, waarna onze waterseparators de brandstof ontdoen van het eventueel aanwezige water. Vervolgens staan onze Micfil filters garant voor een brandstof filtering tot 0,5 micron. Door deze manier van filteren ontstaat er een zuivere brandstof die een perfect verbranding tot gevolg heeft waardoor de maximale verbrandings efficiëntie wordt bereikt.

Dus net als voor fossiele diesel hebben wij ook een compleet gamma aan Biobrandstof filteroplossingen. Goed voor uw portemonnee en het milieu! Wilt u meer weten over onze (Bio) brandstof filtersystemen en totaaloplossingen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat. Wij helpen u graag!
👉 www.micfilfilters.nlinfo@micfilfilters.nl of bel 085 – 902 19 95

AL ONZE NIEUWSBERICHTEN

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Enthousiast geworden? Laat u dan persoonlijk adviseren, vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of download de productbrochure. Wij helpen u graag!

Pieter-Jan-Lukas-MicFil-Filters

NEEM CONTACT MET ONS OP

  BEDRIJFSNAAM

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  ADRES

  POSTCODE

  PLAATS

  LAND

  EMAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

  Deel dit nieuwsbericht, kies uw platform: