MICFIL OLIE KWALITEIT SENSOREN

ALTIJD UP-TO-DATE

DE MICFIL OLIE KWALITEIT SENSOREN GAAN VERDER DAN NORMALE BESCHERMINGSSYSTEMEN

Onze olie kwaliteit sensoren controleren de hoofdoorzaak van smeermiddelen -en machinestoringen, waardoor de gebruiker de totale controle heeft.

U weet precies wanneer u de olie moet verversen op basis van de staat, niet op basis van historische schema’s. De sensor heeft ongeveer 4500 verschillende soorten olie opgeslagen. Bovendien kunnen nieuwe typen worden gedownload.

De sensor kan in eerste instantie als een extra component worden geïnstalleerd of het is ook mogelijk om bestaande MicFil systemen achteraf aan te passen. De oliekwaliteit van verschillende systemen kan vervolgens in realtime worden weergegeven met behulp van een centrale besturingseenheid.

Met behulp van een mobiele meetunit is het mogelijk om de sensor naar elke gewenste locatie te brengen. De meeteenheid bevat alles wat nodig is om de oliekwaliteit van een systeem te controleren en de resultaten op te slaan.

Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie.

MICFIL OLIE KWALITEIT SENSOREN

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Enthousiast geworden over onze (bio)brandstoffilters, oliefilters en andere producten en diensten? Laat u dan persoonlijk adviseren, vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of download de productbrochure. Wij helpen u graag!

Pieter-Jan-Lukas-MicFil-Filters

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

  BEDRIJFSNAAM

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  ADRES

  POSTCODE

  PLAATS

  LAND

  EMAIL *

  TELEFOON

  KIES UW PRODUCT

  OPMERKING / VRAAG

  Deel deze pagina, kies uw platform: