MICFIL FILTERS BENELUX PRODUCT CATALOGUS

TECHNIEK VERBETEREN EN WAAR HET KAN EEN STAPJE “SCHONER” EN/OF “GROENER” IS ONZE PASSIE!

Wij willen u graag met deze product catalogus een overzicht geven van de mogelijkheden die Micfil Filters u te bieden heeft.

Onze multi-stadia filtratie systemen staan garant voor permanent gereinigde brandstof en olie. Onze filters filteren tot 0,5 micron. Micfil Filters verlengt de levensduur van smeer- en hydrauliek olie door de permanente reiniging van de olie en de absorptie van water. Dit zorgt voor een hogere betrouwbaarheid en beschikbaarheid van machines.

Daarnaast zorgt een Micfil (bio)brandstof filteroplossing voor kraakheldere en zuivere (bio)brandstof met een perfecte verbranding als resultaat en voorkomt u storingen of zelfs uitval van motoren.

Uw voordelen:
• Financiële besparingen
• Meer efficiëntie en productiviteit
• Duurzaam in gebruik

Ook leveren wij Hydrovac™ Vacuüm Dehydration Units, zeer efficiënte olie zuiveraars voor minerale, synthetische en biologisch afbreekbare oliën. Zo houdt u het hydraulische systeem draaiende en voorkomt u ongeplande stilstand en storingen.

Graag geven we u informatie via email, whatsapp of per telefoon. Een fysieke afspraak bij u op locatie of aan boord, om samen tot de beste oplossing te komen is natuurlijk ook mogelijk.

Of het nu gaat om een mechanische oplossing of aangevuld met de nodige sensoren voor een alarmering, automatisch aan/uit schakeling, verwarming van de vloeistof wij komen er altijd samen uit. Onze Micfil Filters worden altijd ‘plug and play’ geleverd, maar we kunnen ze ook voor u installeren.

MICFIL PRODUCT CATALOGUS

Op het gebied van diensten zijn we ook goed uitgerust. U kunt ons altijd inschakelen voor het filteren van uw vloeistoffen tot de gewenste reinheid op locatie, het huren van onze mobiele Micfil Filters of het reinigen van uw tanks of bunkers.

Ik hoop dat u contact met ons opneemt voor informatie, een adviesgesprek of een afspraak maakt zodat we elkaar op uw locatie kunnen ontmoeten

Met vriendelijke groet,
Pieter-Jan Lukas

Uw MicFil contactpersoon: Pieter-Jan Lukas

PIETER-JAN LUKAS

Pieter-Jan is reeds jaren betrokken bij en rond de “maritieme” industrie en heeft al meer dan 2000 installaties op zijn naam staan.

Direct en geheel vrijblijvend advies van Pieter-Jan? Neem dan contact met hem op via één van onderstaande gegevens. Hij helpt u graag!

DOWNLOAD UW PRODUCT CATALOGUS

  BEDRIJFSNAAM

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL *

  TELEFOON

  We zullen jouw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om jouw account te beheren en om de producten en services te leveren die je bij ons hebt aangevraagd. Van tijd tot tijd willen we graag contact met jou opnemen over onze producten en diensten.

  (*) verplicht veld

  Ontvang je de catalogus niet in je inbox? Controleer eerst je spam of ongewenste e-mailbox voordat je contact met ons opneemt.

  Deel deze pagina, kies uw platform: