MICFIL ECO TOTAALOPLOSSINGEN

AL ONZE FILTERSYSTEMEN SAMENGEVOEGD IN 1 OPLOSSING!

ONZE (MOBIELE) ECO TOTAALOPLOSSINGEN ZIJN OVERAL INZETBAAR

De toepassing van de Micfil Eco Totaaloplossingen op (nood)aggregaten zijn hetzelfde als op alle andere motoren. De smeerolie en/of de brandstof wordt gefilterd. Echter wij hebben in onze totaaloplossingen verschillende Micfil producten samengevoegd tot één goed uitgebalanceerd totaalsysteem.

Veel (nood)aggregaten worden bijvoorbeeld toegepast voor electra voorzieningen in ziekenhuizen, dataopslag voorzieningen en andere zaken waar de stroom nooit vanaf mag. Hier hebben ze dan ook vaak grote opslagtanks voor brandstof waarop deze aggregaten lopen. De brandstof in deze tanks staat altijd stil. Onze toepassingen pompen de brandstof in de tanks om de zoveel uren/dagen rond en voorkomen zo vervuiling en bacterievorming, welke voor stilstand kunnen zorgen. Met onze oplossingen wordt dit voorkomen.

Bekijk ons ruime aanbod aan Micfil Eco totaaloplossingen en vind het systeem dat perfect past bij uw situatie. Behoefte aan advies op maat? Neem dan vooral contact met ons op en wij helpen u graag verder.

 • Volledig geautomatiseerd brandstofreinigingssysteem

 • Verwijdert slib en water

 • Houdt de tanks vrij van verontreinigingen

 • Vermindert injector- en pompstoringen

 • Vermindert stilstand

 • Eenvoudig onderhoud van tanks

 • Realiseert hoge flowrate

 • Verwijdert ca. 98% van alle bacteriën

MICFIL ECO TOTAALOPLOSSINGEN

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Enthousiast geworden over onze (bio)brandstoffilters, oliefilters en andere producten en diensten? Laat u dan persoonlijk adviseren, vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of download de productbrochure. Wij helpen u graag!

Pieter-Jan-Lukas-MicFil-Filters

ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

  BEDRIJFSNAAM

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  ADRES

  POSTCODE

  PLAATS

  LAND

  EMAIL *

  TELEFOON

  KIES UW PRODUCT

  OPMERKING / VRAAG

  Deel deze pagina, kies uw platform: