MICFIL FILTER NAVULLINGEN

ALTIJD DE JUISTE (BIO)BRANDSTOFFILTER EN OLIEFILTER NAVULLINGEN

ONZE FILTER ELEMENTEN, DE KERN VAN ONZE SYSTEMEN

De werking van de MicFil Ultra Fijn Filters zijn vergelijkbaar met een menselijke nier en reinigen geleidelijk de olie wanneer het door uw systeem gaat. De MicFil Filters voor (bio)brandstof worden geplaatst in de brandstofleiding en filtert de (bio)brandstof ‘full flow’. De meeste filters zijn in staat om te filteren tot ruwweg 2-5 μm, in overeenstemming met de ISO- en NAS-normen. Studies hebben echter aangetoond dat 70% van de verontreinigingen in olie en (bio)brandstof kleiner zijn dan 1 μm. Ons unieke filtratiesysteem kan deze schadelijke microdeeltjes vangen, omdat het deeltjes zo klein als 0,5 tot 0,1 μm filtert. Niet alleen dat, maar het houdt ook water vast, waardoor oxidatie en corrosie worden voorkomen. Belangrijk voordeel de MicFil Filters kunt u niet alleen gebruiken voor het filteren van (bio)brandstof, echter ook voor diverse soorten oliën. Zo hoeft u geen voorraad aan te leggen van verschillende type filters voor (bio)brandstof en olie.

Ondanks dat onze focus ligt op microscopische filtratie, is de capaciteit van ons systeem verre van microscopisch. Voordat een vervangingsfilter is vereist, kan de filter tot 1900 g microdeeltjes insluiten, tot 2 liter water of een combinatie van beide. We willen onze collectieve impact op het milieu verminderen, dus het zal geen verrassing zijn dat ons systeem volledig vrij is van chemicaliën. Het MicFil filter is ontworpen om het milieu zo vers en productief te houden als uw olie.

MICFIL BRANDSTOFFILTER EN OLIEFILTER NAVULLINGEN

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Enthousiast geworden over onze (bio)brandstoffilters, oliefilters en andere producten en diensten? Laat u dan persoonlijk adviseren, vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of download de productbrochure. Wij helpen u graag!

Pieter-Jan-Lukas-MicFil-Filters

Deel deze pagina, kies uw platform: