OVER ONS

TECHNIEK VERBETEREN EN WAAR HET KAN EEN STAPJE “SCHONER” EN/OF “GROENER” IS ONZE PASSIE!

ONZE FILOSOFIE

De MicFil Filters Benelux is een organisatie die zich richt op ontwikkeling en verkoop van producten die installaties voor bedrijven verduurzamen. Daarmee zorgen we graag voor een besparing op operationele kosten en het milieu! MicFil Filters Benelux is ervan overtuigd dat er in en rond de bestaande dieselmotoren nog genoeg maatregelen genomen kunnen worden om deze te verduurzamen. Onze bedrijfsactiviteiten omvatten een breed palet aan oplossingen op het gebied van monitoring, filtratie, emissies en deze oplossingen worden meestal geïmplementeerd in de markten Marine, Offshore en Industrie. Zelf streeft MicFil Filters Benelux er ook naar om haar projecten zo duurzaam mogelijk te realiseren, met aandacht voor Planet, People en Profit. Zo scheiden wij onze afvalstromen aan de bron en verbruiken we waar mogelijk milieuvriendelijke (verpakkings)materialen.

Uiteraard is er ook aandacht voor het welzijn van onze medewerkers, door periodiek te praten over veiligheid, scholing en toekomstperspectief. Extern nemen wij onze verantwoordelijkheid door sponsoring van diverse organisaties, zowel lokaal als landelijk. MicFil Filters Benelux bedient zijn klanten volledig op het vlak van filter-, verduurzamings- en informatietechnologie, zowel als kennis- en sparringpartner, als bij het implementeren van oplossingen en de levering van service. Hoe omvangrijk, complex en/of internationaal uw project ook is, u heeft bij ons altijd één aanspreekpunt. Eén contactpersoon waarmee u inhoudelijk kunt sparren. Zo combineren we gestructureerd projectmanagement met inspirerende interactie.

ONZE FILTERSYSTEMEN VOLDOEN AAN EEN VAN DE VOLGENDE CERTIFICERINGEN

Rina keurmerk
UMTEC keurmerk
FME keurmerk

UW CONTACTPERSOON

Uw MicFil contactpersoon: Pieter-Jan Lukas

PIETER-JAN LUKAS

Pieter-Jan is reeds jaren betrokken bij en rond de “maritieme” industrie en heeft al meer dan 2000 installaties op zijn naam staan.

Direct en geheel vrijblijvend advies van Pieter-Jan? Neem dan contact met hem op via één van onderstaande gegevens. Hij helpt u graag!

Pieter-Jan Lukas - MicFil Filters Benelux

CONTACTFORMULIER

  BEDRIJFSNAAM

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  ADRES

  POSTCODE

  PLAATS

  LAND

  EMAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

  CONTACTGEGEVENS

  MicFil Filters Benelux
  MicFil Filters Benelux
  Stoomloggerweg 8
  3133 KT Vlaardingen
  The Netherlands
  +31 (0)85 – 902 19 95
  +31 (0)6 – 105 84 159
  info@micfilfilters.nl
  www.micfilfilters.nl

  Deel deze pagina, kies uw platform: