MICFIL FILTERS; DE FILTRATIE-OPLOSSING VOOR UW SMEEROLIE, GASOLIE EN HYDRAULIEK OLIE.

Filtratie-oplossing

De filtratie-oplossingen van Micfil zorgen voor een permanente reiniging van de olie en de absorptie van water. Zo garanderen wij schone smeer, gas -en hydrauliek olie en behoort corrosie en oxidatie tot het verleden.

Onze unieke filtersystemen filteren uw olie tot maar liefst 0,5 tot 0,1 μm. Met afstand de beste filterprestatie in de markt.
Ondanks onze focus op microscopische filtratie, geldt dit zeer zeker niet voor de capaciteit van onze filterelementen. Voordat het filterelement vervangen dient te worden, kan het filterelement tot 1900 g microdeeltjes insluiten, tot 2 liter water of een combinatie van beide.

De Micfil filtersystemen zijn off-line units, wat betekent dat de olie continu wordt gereinigd door middel van een installatie als bypass, de olie wordt gereinigd in onze filterunits uit de AL series en vervolgens als schone olie weer teruggevoerd in de betreffende machine. Bovendien zijn onze filtratiesystemen modulair uit te breiden tot geavanceerde totaaloplossingen. Om zo 100% te voldoen aan uw wensen.

Een aantal voordelen op een rijtje:
• Vergroot de betrouwbaarheid van motoren en installaties
• Voorkomt extra slijtage aan onderdelen en brandstofsystemen
• Verdient zichzelf snel terug

Aan de hand van olie analyses kunt u zelf zien dat de olie veel langer zijn kwaliteit behoudt.

TIP: Download ons gratis Bypass Filtratie Smeerolie Whitepaper en bekijk gelijk de online demonstratie video.

Start ook met milieubewust geld besparen en laat u adviseren door een van onze adviseurs voor een tailor-made oplossing. Stuur een mailtje naar: info@micfilfilters.nl of bel +31 (0)85 – 902 19 95.

AL ONZE NIEUWSBERICHTEN

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Enthousiast geworden? Laat u dan persoonlijk adviseren, vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of download de productbrochure. Wij helpen u graag!

Pieter-Jan-Lukas-MicFil-Filters

NEEM CONTACT MET ONS OP

  BEDRIJFSNAAM

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  ADRES

  POSTCODE

  PLAATS

  LAND

  EMAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

  Deel dit nieuwsbericht, kies uw platform: