NÓG MEER RENDEMENT, MET MICFIL BAGFILTERS

MicFil Bagfilters

Met de toevoeging van een MicFil Bagfilter haalt u nu nóg meer rendement uit uw MicFil olie – brandstof filtersysteem

De MicFil Bagfilters verwijderen grove verontreinigingen in grote hoeveelheden uit een olie/brandstofsysteem variërend van 10 – 100 µm.

Het MicFil Bagfilter bestaat uit een roestvrijstalen VA-behuizing. Vuildeeltjes blijven in een filterzak zitten en kunnen vervolgens eenvoudig uit het systeemcircuit worden verwijderd. Door de enorme capaciteit van het filter kan, afhankelijk van de grootte van de behuizing, tot 20 kg aan onzuiverheden worden opgevangen voordat het filter moet worden vervangen.

Het MicFil Bagfilter is geen vervanging voor de reguliere MicFil filters, maar dient als een extra/voorfilter. Met een MicFil Bagfilter haalt u dus nog meer rendement uit uw MicFil filtersysteem. Net als al onze andere filtersystemen zijn de MicFil Bagfilters ook weer beschikbaar in verschillende configuraties, namelijk als dubbel/drievoudig systeem of als bulksysteem voor hogere doorstroomsnelheden en vuilcapaciteiten.

Kortom, de toevoeging van een MicFil Bagfilter aan uw nieuwe of bestaande MicFil installatie zorgt voor nog betere prestaties, nog minder onderhoud en een nog kleinere belasting op het milieu.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)85 – 902 19 95. Wij informeren in u graag!

BEKIJK OOK ONZE ANDERE NIEUWSBERICHTEN

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Enthousiast geworden? Laat u dan persoonlijk adviseren, vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of download de productbrochure. Wij helpen u graag!

Pieter-Jan-Lukas-MicFil-Filters

NEEM CONTACT MET ONS OP

  BEDRIJFSNAAM

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  ADRES

  POSTCODE

  PLAATS

  LAND

  EMAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

  Deel dit nieuwsbericht, kies uw platform: