MICFIL FILTRATIE-OPLOSSINGEN

Micfil filtratie-oplossingen

Micfil filtratie-oplossingen zorgen voor schone en heldere biobrandstof.

Als gevolg van en als invulling van de “Green Deal Zeevaart, Binnenvaart en Havens” moet er zeer binnenkort Bio Diesel gebunkerd worden door de maritieme sector.

Een mooie ontwikkeling, maar wel één met een aantal uitdagingen. Zo houden Biodieselmengsels meer vocht vast, wat vervolgens weer kan lijden tot microbiële groei, waardoor schimmels, gisten en bacteriën zich in de brandstof kunnen verspreiden.

Hoe werkt het Micfil filtersysteem?
Door gestandaardiseerde filtersystemen te combineren tot Filtratie totaaloplossingen kunnen wij u op maat gemaakt oplossingen bieden die garant staan voor schone en heldere Biobrandstof.
Zo filtert het Micfil Bagfilter alle onzuiverheden tot 10 micron, waarna onze waterseparators de brandstof ontdoen van het eventueel aanwezige water. Vervolgens staan onze Micfil filters garant voor een brandstof filtering tot 0,5 micron. Door deze manier van filteren ontstaat er een zuivere brandstof die een perfect verbranding tot gevolg heeft waardoor de maximale verbrandings efficiëntie wordt bereikt.

Dus net als voor fossiele diesel hebben wij ook een compleet gamma aan Biobrandstof filteroplossingen. Goed voor uw portemonnee en het milieu!

Meer informatie?

Wij helpen u graag met advies op maat! Bel 085 – 902 19 95 of mail: info@micfilfilters.nl

AL ONZE NIEUWSBERICHTEN

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Enthousiast geworden? Laat u dan persoonlijk adviseren, vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of download de productbrochure. Wij helpen u graag!

Pieter-Jan-Lukas-MicFil-Filters

NEEM CONTACT MET ONS OP

  BEDRIJFSNAAM

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  ADRES

  POSTCODE

  PLAATS

  LAND

  EMAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

  Deel dit nieuwsbericht, kies uw platform: