HAAL NOG MEER RENDEMENT UIT UW MICFIL FILTERSYTEEM!

Micfil Filters Bagfilter

Bij een Micfil Filtersysteem is er ook een optie een extra bagfiltersysteem toe te voegen.

Hierbij stroomt de brandstof eerst door het bagfilter. Het bagfilter vangt de deeltjes en verontreinigingen op in de grootte van 5 tot 100 micron (afhankelijk van het type bagfilter waarvoor gekozen wordt).

Als het bagfilter vol is, kan het filter/ navulling gemakkelijk vervangen worden door een nieuwe. Het Micfil bagfilter heeft verder geen onderhoud nodig.

Dit filter is erg handig voor brandstof met een hoog vervuilingsniveau, bijvoorbeeld Biobrandstoffen met een biotoevoeging vanaf 30% of hoger, en dient als voorfilter voor de standaard Micfil filtersystemen uit de AL serie. Onze 100% roestvrijstalen Micfil bagfilters zijn te verkrijgen in verschillende configuraties. Bovendien zijn onze bagfilters in combinatie met een waterseparator, welke de brandstof ontdoet van het eventuele aanwezige water, en standaard Micfil AL Filtratiesystemen ook beschikbaar als totaaloplossing.

Wilt u meer weten over dit specifieke product of onze andere filteroplossingen, kijk dan eens op onze website: www.micfilfilters.nl of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

info@micfilfilters.nl of bel +31 (0)85 – 902 19 95.

Onze filtratie oplossingen live bekijken? Bezoek dan van 17 t/m 19 mei onze beursstand (J141) tijdens de Maritime Industry Gorinchem.

MicFil Filtersystemen: Beschermt, Bespaart & Verlengt!

AL ONZE NIEUWSBERICHTEN

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Enthousiast geworden? Laat u dan persoonlijk adviseren, vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of download de productbrochure. Wij helpen u graag!

Pieter-Jan-Lukas-MicFil-Filters

NEEM CONTACT MET ONS OP

  BEDRIJFSNAAM

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  ADRES

  POSTCODE

  PLAATS

  LAND

  EMAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

  Deel dit nieuwsbericht, kies uw platform: