MICFIL BAG FILTERS; DE PERFECTE AANVULLING OP UW MICFIL FILTERSYSTEEM!

Bagfilters

Bij een Micfil Bag filtersysteem stroomt de brandstof door het filter en in de “zak”.

Het Bag filter vangt de deeltjes en verontreinigingen op tot een grootte van 5 tot 50 micron (afhankelijk van het type Bag Filter). Naarmate de zak van het Bag Filter gevuld wordt, zal hij ook kleinere deeltjes verzamelen naarmate de grotere deeltjes beginnen toe te voegen aan de filtratiefunctie.

Als het Bag Filter vol is, kan het filter/ navulling gemakkelijk vervangen worden door een nieuwe. Het Micfil Bag Filter heeft verder geen onderhoud nodig.

Dit filter is erg handig voor brandstof met een hoog vervuilingsniveau, bijvoorbeeld Bio brandstof, en dient als voorfilter voor de standaard Micfil filtersystemen uit de AL serie. Het Micfil Bag Filter is uitermate geschikt voor de zware brandstofindustrie zoals te vinden in; mijnbouw, marine, scheepvaart, landbouw, vrachtwagens, brandstofopslag en raffinaderijen.

Onze 100% roestvrijstalen Micfil Bag Filters zijn te verkrijgen in verschillende configuraties en in combinatie met een waterseparator en standaard Micfil AL Filtratiesysteem ook beschikbaar als totaaloplossing.

De belangrijkste voordelen voor uw motor:
• Filtratie: 5 tot 50 micron
• Ook verkrijgbaar voor hoge debieten
• Lange levensduur van het filter
• Hoge vuilopname capaciteit
• Gemakkelijk om elementen te vervangen

Meer weten over de werking van onze filtratiesystemen? Bekijk dan onze demonstratie video of download ons gratis whitepaper.

Liever direct vrijblijvend persoonlijk advies? Neem dan contact op via: 085 – 902 19 95info@micfilfilters.nl.

AL ONZE NIEUWSBERICHTEN

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Enthousiast geworden? Laat u dan persoonlijk adviseren, vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of download de productbrochure. Wij helpen u graag!

Pieter-Jan-Lukas-MicFil-Filters

NEEM CONTACT MET ONS OP

  BEDRIJFSNAAM

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  ADRES

  POSTCODE

  PLAATS

  LAND

  EMAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

  Deel dit nieuwsbericht, kies uw platform: