MICFIL AL JAREN UW BETROUWBARE MARITIEME PARTNER

Uw betrouwbare partner

De motoren en installaties in de maritieme branche zijn bijzonder belangrijk en mogen niet stil komen te staan ondanks dat er veel van gevraagd wordt en er allerlei gevaren op de loer liggen zoals water en andere verontreinigende stoffen.

Bovendien is ze sterk afhankelijk van de betrouwbaarheid van alle systemen aan boord. De MicFil Filters zorgen voor een betere betrouwbaarheid van deze systemen, omdat het motor-, hydraulische-, en tranmissieolie goed schoonhoudt.

Ons unieke filtersysteem filtert deeltjes tot 0,5 μm! Micfil filters worden toegepast als een bypass installatie, zodat niets wordt veranderd aan de oorspronkelijke installatie. Om de betrouwbaarheid nog meer te vergroten bieden wij ook een extra toepassing aan op het filtersysteem: een 24/7 monitoringsysteem wat de oliekwaliteit continue in de gaten houdt en makkelijk is af te lezen of te voorzien is van alarmeringen! Ook de oliedruk en temperatuur worden gemeten, de degradatie wordt weergegeven door een combinatie getal van Viscositeit, Oxidatie en eventuele watercontent.

Meer informatie? Kijk dan eens op onze website: 👉www.micfilfilters.nl of bel: 085 – 902 19 95.

Niet in de maritieme sector werkzaam? Kijk dan eens op onze branches pagina en ontdek wat wij binnen uw markt kunnen betekenen: www.micfilfilters.nl

AL ONZE NIEUWSBERICHTEN

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Enthousiast geworden? Laat u dan persoonlijk adviseren, vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of download de productbrochure. Wij helpen u graag!

Pieter-Jan-Lukas-MicFil-Filters

NEEM CONTACT MET ONS OP

  BEDRIJFSNAAM

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  ADRES

  POSTCODE

  PLAATS

  LAND

  EMAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

  Deel dit nieuwsbericht, kies uw platform: