DE MICFIL MOBIELE OLIE EN (BIO)BRANDSTOFFILTERS; DE PERFECTE OPLOSSING VOOR HET FILTEREN VAN UW OLIE OF BRANDSTOF. 

Mobiele filtersysteem

De Micfil mobiele olie en (bio)brandstoffilters zijn door de grote diversiteit aan flowrates en de hoge filterprestaties dé perfecte oplossing voor het filteren van uw olie of brandstof.

Geleverd op een mobiele trolly kunt u van onze mobiele oplossingen dezelfde prestaties verwachten als van onze vaste systemen. Onze producten zijn een vertrouwd gezicht in de maritieme sector, maar worden meer en meer ingezet ten behoeve van filtering in tal van andere branches. Overal waar met olie en/of brandstof gewerkt wordt is een Micfil filtersysteem toepasbaar.

Met filtratieresultaten tot 0,5 micron garanderen wij u uw brandstof en olie tot 98% zuiver te maken en te houden. Met onze mobiele systemen zorgt u ervoor dat u veel problemen en onnodige kosten voorkomt. Bovendien zijn onze mobiele filteroplossingen niet alleen te koop, maar ook te huur, te lease en beschikbaar als service bij u op locatie!

Interessant? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier, bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)85 – 902 19 95 of kijk op onze website www.micfilfilters.nl

BEKIJK OOK ONZE ANDERE NIEUWSBERICHTEN

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Enthousiast geworden? Laat u dan persoonlijk adviseren, vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of download de productbrochure. Wij helpen u graag!

Pieter-Jan-Lukas-MicFil-Filters

NEEM CONTACT MET ONS OP

  BEDRIJFSNAAM

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  ADRES

  POSTCODE

  PLAATS

  LAND

  EMAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

  Deel dit nieuwsbericht, kies uw platform: