ONZE FILTERSYSTEMEN FILTEREN DE BIO-DIESEL IN VERSCHILLENDE STADIA TOT OP EEN NIVEAU WAARBIJ HET WEER EEN ZUIVERE BRANDSTOF IS.

Bio-diesel

Werking

Hoe ziet het filterproces eruit? In onze filtratiesystemen wordt de brandstof eerst gefilterd door een Bagfilter welke de onzuiverheden in de brandstof filtert tot 10 micron. Vervolgens volgt de Waterseparator die de gasolie ontdoet van het eventuele aanwezige water. Als laatste volgen de Micfil Filters die de brandstof filteren tot 0,5 micron, zo ontstaat er een brandstof met de hoogst haalbare verbrandings efficiëntie.

Uw voordelen:

• Verlengt de levensduur van de motor
• 98% efficienter dan een standaardfilter
• Verbeterde motorprestaties
• Voorkomt verbrandingsresiduën en sludge

Interessant? Download dan ons gratis Bio-diesel filtratie whitepaper!
In dit whitepaper leest u onder andere hoe u bovenstaande problemen kunt voorkomen door middel van onze multi-stadia brandstoffiltratie.
Link: 👉 https://www.micfilfilters.nl/micfil-biodiesel-filtratie/

Wilt u na het lezen van dit whitepaper weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via: info@micfilfilters.nl of bel: (0)85 – 902 19 95. Vanzelfsprekend komen wij ook graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

AL ONZE NIEUWSBERICHTEN

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Enthousiast geworden? Laat u dan persoonlijk adviseren, vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of download de productbrochure. Wij helpen u graag!

Pieter-Jan-Lukas-MicFil-Filters

NEEM CONTACT MET ONS OP

  BEDRIJFSNAAM

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  ADRES

  POSTCODE

  PLAATS

  LAND

  EMAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

  Deel dit nieuwsbericht, kies uw platform: