BENT U AL KLAAR VOOR DE TRANSITIE NAAR:  BIO-BRANDSTOF?

Zoals u weet moet de maritieme sector in de nabije toekomst Bio-Diesel bunkeren. Een mooie stap richting het gebruik van duurzame brandstoffen.

Echter zorgen de toegevoegde bio componenten voor nieuwe uitdagingen met betrekking de kwaliteit en zuiverheid van de brandstof. Zo is de toegevoegde FAME een ideale bron van voedingsstoffen voor microben en bovendien nemen de methylesters in biodiesel aanzienlijk meer vocht op, wat vervolgens weer kan leiden tot microbiële groei.

Micfil Biobrandstof filtratie oplossingen
Wij bieden filtratie totaaloplossingen welke de bio-diesel in diverse stadia filtert (zonder gebruik te maken van filters die papier bevatten. Dit bereiken wij door verschillende standaard filtratie producten samen te voegen tot één filtratieoplossing.
Doeltreffend, compact en perfect op elkaar afgestemd.
Zo combineren wij onze schaalbare Micfil AL (Bio)brandstoffilters met waterseparators en bagfilters, dienend als voorfilter en garanderen wij u zo 100% zuivere (schone) bio-brandstof.

Wilt u liever direct advies op maat? Bel dan 085 – 902 19 95 of mail: info@micfilfilters.nl. Wij helpen u graag!

AL ONZE NIEUWSBERICHTEN

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Enthousiast geworden? Laat u dan persoonlijk adviseren, vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of download de productbrochure. Wij helpen u graag!

Pieter-Jan-Lukas-MicFil-Filters

NEEM CONTACT MET ONS OP

  BEDRIJFSNAAM

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  ADRES

  POSTCODE

  PLAATS

  LAND

  EMAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

  Deel dit nieuwsbericht, kies uw platform: