De oliefilterinstallatie van Viskotter UK95

Viskotter UK95

Viskotter UK95 vaart in de Nederlandse Noordzee om vis te vangen. Om slijtage en overige problemen aan de motor te voorkomen is er na een adviesgesprek gekozen voor een filterinstallatie van MicFil Filters. Deze installatie voorkomt onnodige stilstand, zodat het vissen gewoon door kan gaan.

De MicFil filterinstallatie

Op de viskotter staat een complete filterinstallatie. Om de smeerolie schoon te houden is er gekozen voor de dubbele AL600, voor de brandstof ook de dubbele AL600 met WS800 waterseparator en voor de keerkoppeling de enkele AL300. Op deze manier is er minder slijtage aan de motor en de keerkoppeling. Ook is de brandstof altijd schoon, zodat er geen problemen ontstaan aan de brandstoftoevoer naar de motor, brandstofpomp en de injectoren in de motor.

Een nieuwe tevreden klant

Het bedrijf heeft voor MicFil Filters gekozen door goede referenties in de markt, de scherpe prijs en de lage operationele kosten. Na een adviesgesprek is deze filterinstallatie gekozen. Doordat MicFil Filters zelf de installatie uitvoerde, hoefde de viskotter zelf geen aanpassingen uit te voeren. Het gebruik is volgens de nieuwe klant eenvoudig, eens in de 10 weken (1.000 uur) worden de filters vervangen. Nu de klant altijd weet dat de kwaliteit van de brandstof na het filter altijd goed is geeft dat veel rust. Daarnaast is er een langere standtijd van de smeerolie en hoeft de klant de standaard filters op de motor minder vaak te wisselen.

Bent u ook op zoek naar een efficiënte manier om smeerolie of brandstof te filteren? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij kunnen u voorzien van persoonlijk advies.

Terug naar het overzicht

Bekijk onze producten!
Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing.

Onze producten

Ook interessant