River Advice

In het voorjaar van 2016 heeft de River Advice vijf schepen uitgerust met de MicFil Ultra Fine Filters: de MS River Voyager, MS River Splendor, MS River Discovery II, MS River Venture en MS River Navigator. De filtersystemen met olie- en watersensoren werden geïnstalleerd op een Caterpillar C32, 3508 (hoofdmotoren) en Caterpillar C18 (generatoren en boegschroeven) voor het filteren van diesel en motorolie. 

“We hebben sinds de installatie van de MicFil Ultra Fine Filters elke 250 uur een olie analyse uitgevoerd. Deze bevestigden dat de motorolie in perfecte kwaliteit en zuiverheid is na ca. 6.000 – 10.000 uur. Dankzij de filters is het verversen van de olie verleden tijd geworden. We hebben minder slijtage, meer besparingen op reserveonderdelen en onze schepen zijn aanzienlijk milieuvriendelijker. Door de verversing besparen wij namelijk op motorolie en hebben we een betere verbranding van onze diesel.”

Om die reden hebeft de River Advice ook dit jaar besloten om het hoofd voortstuwingssysteem type Veth VZ750 – VZ900 uit te rusten met het filtersysteem op alle vijf schepen. De River Advice is zeer tevreden met de geïnstalleerde MicFil Ultra Fine Filtersystemen en zij kunnen bevestigen dat ze veel kosten per jaar per schip besparen!

MicFil Filters aan boord van de River Advice De MicFil Filters aan boord van de River Advice
De MicFil filters op de River Advice.

Terug naar het overzicht

Bekijk onze producten!
Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing.

Onze producten

Ook interessant